Dubbeltest - Nuu Muu jurkje Ruby
De nieuwe collectie staat nog niet eens op de site van de dames van Hiphardlopen.nl, maar ik heb al een jurkje mogen testen! Jurkje Ruby van het merk Nuu Muu.
 
 
Het jurkje (model Ruu Muu, met zakjes op de rug) is meegenomen voor een dubbeltest. Allereerst ben ik ermee naar mijn werk gefietst (en weer terug natuurlijk). Het is een jurkje dat je makkelijk over je eigen fietsbroek kunt dragen, in mijn geval een grijze, maar dat is omdat ik alleen maar grijze fietsbroeken heb. Ik had er maar wel een thermoshirt onder gedaan, want 's morgens om half 7 is het best fris.
Het fijne aan dit jurkje is dat het lang genoeg is om over je billen te vallen, maar niet zo lang dat je echt op de jurk zit. Elegante snit, zeg maar! De zakken op de rug zitten op de hoogte waar je ze normaal in fietsshirts vindt. Dat matcht in mijn geval niet helemaal met de rugzak die ik draag, maar dat is mijn eigen schuld. Je moet mooie jurkjes niet bedekken met rugzakken.
 
Na mijn werk had ik een afspraak om te gaan rennen. Dus het jurkje is omgebouwd naar een hardloop-outfit. Thermoshirt uit, fietsbroek uit, losse sleeves aan, run bun sparke hearts aan!
Deze dus:
 
Ook te koop bij Hiphardlopen. Het jurkje valt zelfs met mijn lange lijf over het broekje. Je kunt, als je dat te bloot vindt, natuurlijk ook een langere tight of capri eronder dragen.
De stof van het jurkje voelt prettig aan op je blote huid. Het valt ook heel soepel, trekt niet en heeft ook bij hardlopen een charmante snit. De zakken zijn groot genoeg voor een telefoon en een paar sleutels, maar ik vind dat wel erg rammelen bij het rennen. Ik prop er wel altijd een paar euro in een plastic zakje in (voor ijsjes).
 
Mijn oordeel: Nuu Muu jurkje Ruby is geslaagd voor de dubbeltest. Het is een fijn jurkje dat flatterend valt (ik denk ook als je iets 'gevulder' bent dan ik). Het is lang genoeg om over je billen te vallen, ook als je ruim 1m80 bent zoals ik. De stof voelt fijn op je huid. En niet onbelangrijk: je ziet er waanzinnig goed uit in zo'n jurkje! Overigens zijn ze ook zeer geschikt als zomerjurkje (ik had kleur Sahara al, die is mee geweest op vakantie). Ik vind het ook ideaal dat dit jurkje over een fietsbroek kan, zodat ik ook een beetje leuk op de racefiets kan zitten.
 
 

Reacties

Dorothé op 25-09-2012 15:06
Hi Paula,
 
Zitten er zijnaden in of is het uit één stuk? Ik heb nl. nog wel eens problemen daarmee?
 
groetjes,
 
Dorothé
Edwin op 25-09-2012 17:17
Een jurkjes test. Het moet niet gekker worden! Wel dry fit hoop ik. Nou ik denk er nog even over na....
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl