UHT met gekke Vlaming
Soms komen dingen ineens weer op je pad. In dit geval in de vorm van Geert, die ik ken van de TransAlpine Run. Vriendjes op FaceBook, af en toe op elkaar reageren... en ineens weer intens contact! Stoere Geert is ingeloot voor de UTMB, ik mag meedoen aan de TDS, dus we zitten rond dezelfde tijd in Chamonix. Samen met het uitlopen van de TAR schept dat een band. De plannen voor samen lopen werden gesmeed.
 
En zo kwam het dus dat ik gisterochtend om 5:20 uur uit bed stapte om op tijd te zijn voor de eerste trein van Driebergen naar Rhenen. Die vertrok om 7:23 uur en zo waren we 20 minuutjes later (ofzo) in Rhenen om de Utrechtse Heuvelrug Trail te gaan lopen. Mijn Garmin gaf de route aan en gelukkig herkende ik ook nog wat stukken van de vorige keer. Hoewel mijn navigatieskills niet slecht zijn, zijn ze wel gevoelig voor gezelligheid: hoe gezelliger, hoe slechter ik oplet en hoe groter de kans dat we misliepen. We hebben niet veel extra meters gemaakt, maar toch regelmatig niet helemaal het goede pad gelopen. Ach, dat mocht de pret niet drukken!
 
Geert heeft foto's gemaakt onderweg.
 
Lekker de Amerongse berg opstampen, af en toe van het padje af de bosjes in om weer op koers te komen, en vooral fijn bijkletsen. Het was echt lekker om weer eens over de TAR te kunnen praten met iemand die er ook bij was. In hetzelfde jaar, op diezelfde paden, door dezelfde vieze sneeuw op de Birnlücke, de heerlijke afdaling op dag 6, de overwinningsroes na de finish. En natuurlijk een beetje roddelen over onze vriendjes van de TAR.
 
Na 3 uur en 15 minuten waren we terug in Driebergen. Jammer dat het klassement voor de UHT al is afgesloten, anders hadden we hoog geëindigd (sterker nog, dan had ik gewonnen). Dat was overigens helemaal niet belangrijk, het doel was de reis en de lunch die we onszelf hadden beloofd.
 
Het werden lekkere pannenkoeken:
 
Na de verdiende pannenkoeken en de belofte dat we vaker samen gaan lopen, kon Geert weer op pad richting Antwerpen en ik naar IJmuiden. Hou die jongen in de gaten, hij heeft mooie plannen!
 

Reacties

Tiny op 12-03-2012 10:35
Genieter!!
Frunning op 14-03-2012 08:49
Dat klinkt weer als een mooi dagje Paula! Moet die Utrechtse heuvelrug toch ook maar eens gaan lopen… som much to do, so little time!
Geert op 09-04-2012 11:21
Hmmm, deze had ik uit het oog verloren!! Super!
En heu...... snel nog eens afspreken zekers????
 
X
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl